Beauty Salon Antobella Suceava va ofera servicii profesionale de coafura, frizerie,  cosmetica, make-up, nail art (extensii unghii cu gel, protectie gel unghii naturale, manichiura cu lac permanent), manichiura si pedichiura clasica.

Beauty Salon Antobella colaboreaza cu furnizori de renume pentru a va oferi cele mai prestigioase produse de ingrijire personala:

Coafura: Londa, Wella, Alfaparf
Manichiura, pedichiura, extensii unghii gel: OPI, Magnetic
Cosmetica: Malu Wilz, Juliette Armand, Sothy’s, Rosa Graf
Make-up: Malu Wilz, Parisax, Mac, Juliette Armand

Situat in cartierul G. Enescu, in apropiere de statia Mobila, salonul nostru modernizat recent va ofera servicii de calitate la un pret corect. Grija fata de client a fost mereu preocuparea noastra principala, drept pentru care am folosit materiale de calitate in toate sectiunile salonului, ustensile moderne, mereu am asigurat un grad de igiena corespunzator intr-un ambient placut si modern pentru ca momentele petrecute pentru infrumusetarea dumneavoastra sa fie intr-adevar o desfatare pentru trup si un rasfat pentru sufletul dumneavoastra. Ne dorim sa fim consilierii dumneavoastra de frumusete :)

In cei peste 7 ani de experienta am reusit sa identificam produsele de calitate care sunt la un pret just (pentru ca nu intotdeauna ce este ieftin este si bun), produse capabile sa ofere un efect maxim, durabilitate si stralucire totul pentru a obtine un grad de satisfactie ridicat al clientilor nostri.